Vragen over Digitale Schoolpas?

 

Waarom een digitale pas?

Ieder jaar ontvangen ruim 800.000 scholieren een plastic schoolpas. De pas van vorig jaar verdwijnt in de prullenbak… Dit levert jaarlijks een berg plastic van ongeveer 4000kg op!

Door Digitale Schoolpas te gebruiken helpen we mee aan het reduceren van deze plastic afvalberg. En een digitale pas biedt extra mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op via mail of bel 0118 - 468585 voor een afspraak!

 

Wat zie ik op de pas?

Op de schoolpas staat foto, naam, klas en leerlingnummer samen met een grote barcode. Klik op de foto of barcode voor een uitvergroting. Sommige scholen tonen hier ook de dyslexieverklaring van de leerling.

 

Wat zijn Topdeals?

Onder TopDeals staan aanbiedingen van (lokale) ondernemers. Toon de Digitale Schoolpas in de winkel of vul een speciale kortingscode op de website in om gebruik te maken van de aanbieding. Je kunt vanuit de app geen aankopen doen of abonnementen afsluiten.

De organisaties en advertenties die opgenomen worden in Digitale Schoolpas voldoen aan strenge richtlijnen, zodat leerlingen niet met ongewenste content geconfronteerd worden.

Wordt de Digitale Schoolpas verder ontwikkeld?

De functionaliteit van Digitale Schoolpas wordt continu uitgebreid. Hiervoor gebruiken we input van scholen en schoolfotografen die al gebruik maken van Digitale Schoolpas. Ken (of ben) jij een partij die toegevoegde waarde kan leveren aan het concept? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0118 – 468585 .

Wie zijn jullie?

Digitale Schoolpas is ontwikkeld door FrisBEE en Foto Verschoore. FrisBEE ontwikkelt sinds 1999 websites, websystemen en apps. Foto Verschoore is een pionier op de Zeeuwse fotografiemarkt sinds 1919.

Waar kan ik de Digitale Schoolpas app downloaden?

De apps van de Digitale Schoolpas zijn te downloaden in de iOS App Store en de Google Play Store. Zoek daar op De Digitale Schoolpas of download de apps met de directe links hieronder:

Download de Android app   Download de iOS app (binnenkort)

 

Ik heb een andere vraag

Heb je na het lezen van de website nog vragen over Digitale Schoolpas? Of gebruik je Digitale Schoolpas en wil je meer weten over de mogelijkheden? Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 0118 – 468585 .