Digitale Schoolpas op jouw school

 

  • nooit meer je schoolpas vergeten of kwijt

  • vanaf de eerste schooldag beschikbaar

  • regelmatig leuke aanbiedingen

  • milieuvriendelijker dan plastic schoolpasje

Gefeliciteerd!

Jouw school gebruikt of gaat Digitale Schoolpas gebruiken!

 

Digitale Schoolpas is het milieuvriendelijke alternatief voor de plastic schoolpas: jaarlijks besparen we ongeveer 4000 kilo aan afgedankte plastic schoolpassen.

Wat doet de app?

Je gebruikt Digitale Schoolpas om jezelf te identificeren . Bijvoorbeeld op schoolfeesten of als je materialen wilt lenen in de mediatheek. Op sommige scholen kun je nog meer met de pas.

Hoe moet ik inloggen?

Via school ontvang je een inlogcode en QR-code per mail of per brief. Scan de QR-code in Digitale Schoolpas om snel in te loggen. Nog niets ontvangen? Vraag het even na op school.

Geen smartphone? Geen zorgen!

Mocht je geen smartphone hebben, dan krijg je van school een plastic schoolpas . Geef wel door aan school dat je liever een plastic pas ontvangt.

Je foto wijzigen

Je mag een eigen profielfoto gebruiken tot de officiële schoolfoto is geüpload. Daarna kun je de foto niet meer wijzigen. Is er iets mis met je schoolfoto? Vraag aan school of zij je foto willen aanpassen.

Werkt jouw school niet met schoolfoto’s? Dan kun je een eigen foto gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je herkenbaar op de foto moet staan. Sta je dat niet, dan heeft de school het recht om je toegang te weigeren.