Bereik je doelgroep met Digitale Schoolpas

Met Digitale Schoolpas bereik je heel gericht scholieren op het voortgezet, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Adverteren kan landelijk, regionaal of per school.

Op zoek naar personeel of vakantiekrachten? Vacatures plaats je ook in Digitale Schoolpas.

 

  • Bereik jongeren
  • Landelijk, regionaal of per school
  • Ook voor vacatures

Hoe werkt adverteren in Digitale Schoolpas?

 

Aanbiedingen in de app

TopDeals zijn direct zichtbaar op het dashboard van de Digitale Schoolpas. In jouw advertentie staat een link naar je eigen website en/of een promotiecode. Die code kan een leerling tonen in de winkel of invullen op de website. Vanuit Digitale Schoolpas worden geen aankopen gedaan of abonnementen afgesloten.

 

Richtlijnen voor adverteren

Voor elke aanbieder gelden strenge richtlijnen, zodat leerlingen niet met ongewenste content geconfronteerd kunnen worden. TopDeals die niet voldoen aan de richtlijnen kunnen verwijderd worden uit Digitale Schoolpas. Wil je meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Wat kost het?

Je hebt al een TopDeal vanaf 250 euro per jaar ! Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid scholen en het aantal leerlingen per school.

Adverteren op meerdere scholen tegelijk is mogelijk. TopDeals kun je meerdere keren per jaar kosteloos wijzigen .

Adverteren in Digitale Schoolpas

Wij bespreken graag alle mogelijkheden om te adverteren via Digitale Schoolpas. Neem contact met ons op via het contactformulier. Of bel 040-2809666 voor een afspraak!