Over ons

Digitale Schoolpas is een product van app- en webspecialist Digitale Schoolpas BV. Samen met Vandenberg-ID wordt Digitale Schoolpas in de markt gezet. Al sinds 1985 levert Vandenberg-ID schoolpassen aan het voortgezet onderwijs en met meer dan 30 vakfotografen en 15 mobiele studiowagens heeft zij als schoolfotograaf een capaciteit van ruim 10.000 leerlingen per dag!

In 2016 werd een duurzamer alternatief gezocht voor de plastic schoolpas en is de eerste versie van de app Digitale Schoolpas ontwikkeld. In 2022 is de volgende grote stap gezet in de doorontwikkeling van De Digitale Schoolpas met de opzet van een compleet nieuwe app!

 

Contactpersoon

Eerste aanspreekpunt voor Digitale Schoolpas is Vandenberg-ID. Hier kun je terecht met alle vragen die je hebt over Digitale Schoolpas.

Staat je vraag niet in de  veelgestelde vragen  of wil je direct bespreken hoe we Digitale Schoolpas kunnen inzetten op jouw school? Bel dan gerust met 040-2809666 op werkdagen waar je direct in contact komt met de vertegenwoordiger in jouw regio.