Voor de schoolfotograaf

 

  • minder administratie

  • fouten worden hersteld door de scholen zelf

  • kostenbesparend alternatief voor plastic schoolpas

  • spreiding van opnames mogelijk

  • werkt snel en simpel

Piekdrukte voor schoolfotografen

Een nieuw schooljaar betekent piekdrukte voor veel schoolfotografen. Scholen willen zo snel mogelijk schoolfoto’s en schoolpassen, liefst al op de eerste schooldag. Met Digitale Schoolpas heeft de school vanaf de eerste schooldag een werkende pas, ook zonder schoolfoto.

Meer spreiding, minder administratie

De leerling gebruikt een eigen profielfoto totdat de officiële schoolfoto’s zijn geüpload. Het systeem koppelt de foto aan de juiste leerling. Dat verlaagt de druk op de schoolfotograaf, vermindert de kans op fouten en vraagt veel minder administratie.

Simpele werkwijze

Maak de foto en sla deze op onder het leerlingnummer. Daarna upload je de schoolfoto’s naar een beveiligde webomgeving. Daar wordt het leerlingnummer automatisch gekoppeld aan de leerlingenlijst. De app overschrijft de zelf gekozen profielfoto door de officiële schoolfoto. Klaar!

Scholen wijzigen zelf

Toch een foutje gemaakt? Of een leerling die van klas wisselt? De school kan zelf inloggen en de gegevens van de leerling aanpassen. Geen administratieve rompslomp en geen nieuwe pas nodig!

Milieuvriendelijk alternatief

Ruim 800.000 leerlingen lopen rond met een plastic schoolpas, die vrijwel elk jaar vervangen wordt. Dit levert een berg plastic van ongeveer 4000 kilo per jaar op. Reduceer de plastic afvalberg met de Digitale Schoolpas!

Meer weten?

Wij bespreken graag de vele mogelijkheden van Digitale Schoolpas in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier, Twitter of Facebook. Of bel 0118 - 468585 voor een afspraak!